Casall joogamatot

Casall Position pinkki 4 mm joogamatto

Casall Yoga Mat Position

Tämä 4mm paksuinen joogamatto on valmistettu kaksikerroksisesta TPE-materiaalista. TPE on biologisesti hajoavaa eikä sisällä PVC:tä tai ftalaatteja. Maton mukana tulee kantonaru, joka helpottaa kulkemista maton kanssa. Vaikka Casallin matto on ohuehko, se vaimentaa hyvin iskuja ja antaa suojaa polville ja lonkille. Maton pinta ei ole liukas hikistenkään käsien ja jalkojen alla. Matto on helppo pitää puhtaana, koska se kestää konepesun 40 asteessa. Saatavilla mm. Stadiumista ja Sportamore.fi verkkokaupasta.

TuoteHintaToimituskulutMistä ostaa
Casall Yogamat position49,90 €0 €Fitnesstukku
Casall Yogamat position34,90 €0 €Sportamore
Casall Yogamat position24,90 €0 €Stadium
Casall Yogamat position37,90 €4,90 €Karkkainen

Casall Yoga Mat Balance Free

Casall Yoga Mat Balance Free

  • Koko: 185 cm x 61 cm x 0,3 cm
  • Hinta: 19,90 €

Kestävä ja ohut joogamatto, vaikka etelän joogalomille tai kesäiseen puistojoogaan.

Perusmatto, josta kertoo jo edullinen hintakin. Miellyttävä ja kimmoisa materiaali, hyvä pito harjoituksiin. Muita värejä vaaleanpunaisen lisäksi ovat musta ja vaaleansininen.

TuoteHintaToimituskulutMistä ostaa
Casall yoga mat Balance19,90€0 €Sportamore
Casall yoga mat Balance19,95€0 €Zalando
Casall yoga mat Balance19,99€0 €Stadium
Casall yoga mat Balance20€5 €Casall

Casall Yoga Mat Cushion 5 mm

Casall Yoga mat Cushion (5mm)

Tämä matto on kestävää materiaalia ja siinä on kaunis, liukuvärjätty kuviointi. Se on valmistettu ympäristöystävällisestä PVC-muovisekoitteesta. Tämä paksuudestaan huolimatta kevyt (1,25kg) matto kulkee miellyttävästi mukana. Hyvä, pehmeähkö perusmatto on kohtuullisen hintainen ja sopii hyvin monen tasoisille harrastajille. Katso saatavuus ja hinnat täältä.

TuoteHintaToimituskulutMistä ostaa
Casall Yoga mat Cushion25,90 €0 €Stadium
Casall Yoga mat Cushion23,90 €0 €Sportamore
Casall Yoga mat Cushion35,00 €5,90 €Pilateskauppa

Casall Yoga Mat Grip & Cushion pinkki joogamatto

Casall Yoga Mat Grip & Cushion

  • Koko: 183 cm x 61 cm x 0,5 cm
  • Hinta: 79,90 €

Pitävä, tiivis ja luja joogamatto. Matto imee vettä ja hikeä asteittain säilyttäen lujan pidon. Materiaali on luonnonkumia eikä sisällä haitallisia kemikaaleja. Väreinä musta ja viininpunainen.

TuoteHintaToimituskulutMistä ostaa
Casall yoga mat grip and cushion27,90 €0 €Stadium

Casall Nano grip 5 mm joogamatto

Casall Nano grip (5 mm)

Kevyessä matossa on pehmeä kaksikerroksinen rakenne, jossa on pieniä reikiä pidon maksimoimiseksi myös maton kostuessa. Soveltuu siksi myös hikiseen treeniin, kuten hot joogaan. Valmistettu kierrätettävistä materiaaleista.

Plussat:

+ erittäin hyvä pito, mukava, kevyt
+ sopii hyvin myös hot joogaan
+ valmistettu kierrätetystä materiaalista

Miinukset:

- arvokas, myydään ilman kantokassia

TuoteHintaMistä ostaa
Casall Nano grip 5 mm79,90€Sportamore
Casall Nano grip 5 mm79,95€Asadventure
Casall Nano grip 5 mm69,95€Nelly
Casall Nano grip 5 mm84,90€Fitnesstukku

Millainen on hyvä joogamatto?

Kehon ja mielen tasapainon löytäminen on haastavaa, mikäli alusta on huono. Joogan ajatus harmonisesta, tasapainoisesta ja kehittävästä harjoituksesta voi kärsiä, mikäli alusta ei anna riittävää tukea, raajat luistavat eri ilmansuuntiin tai matto repeää kriittisellä hetkellä. Vaikka jooga onkin kaukana välineurheilusta, tukee laadukas matto laadukasta harjoittelua.

Erilaisia joogamattoja on markkinoilla paljon: on ohuita ja paksuja, liukkaampia ja pitävämpiä, pehmeitä ja kovempia, eri värejä ja kuoseja sekä tietenkin eri hintaisia. Mattoa hankkiessa onkin hyvä miettiä itselleen sopiva budjetti ja huomioida se, millaiseen käyttöön matto tulee, koska esimerkiksi eri joogalajien välillä voi olla suuriakin eroja. Hyvä pito on kuitenkin joogatessa aina tärkeää ja siihen kannattaa panostaa mattoa hankkiessa. Osa maton ominaisuuksista ovat taas makuasioita, kuten haluaako paksumman ja pehmeämmän maton jolle on mukava laskeutua, vai ohuen maton jolla saa paremman tuntuman lattiaan. Tämän vuoksi on hyvä, esimerkiksi lainata ja kokeilla erilaisia mattoja ennen oman hankintaa, jotta tietää, millainen matto itseä miellyttää. Lue lisää suuresta joogamattovertailustamme täältä!